Харчові технології

Спеціальність: Харчові технології

Місто: Херсон

Університет: Херсонський національний технічний університет (ХНТУ)

Короткий огляд


Факультет здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців у сфері підриємництва, торгівлі та біржової діяльності, технологій легкої промисловості, хімічних технологій та харчових технологій, які є успішними на вітчизняному та закордонному ринках праці. Міжнародні зв’язки здійснюються через виконання проектів у межах двосторонніх угод про науково-технічну співпрацю та участь у міжнародних конференціях, виставках, наукових програмах.

Загальна Інформація

ФакультетТехнології продуктів бродіння і виноробства

Предмети вільного вибору

Наявність предметів вільного вибору
Кількість таких предметівПо-різному
Спосіб обрання

Міжнародний обмін

Наявність програм міжнародного обміну
Доступні можливостіПереглянути можливості

Практика

Скільки разів студенти/ки мають пройти практику?4
На якому курсі?2,3,4
Як довго вона має бути?Ознайомлююча - 2 тижні, виробнича - 4-6 тижнів, переддипломна - 2 тижні

Викладачі

Кількість викладачів/ок-практиків на кафедріБільшість
Загальна кількість викладачів/ок8

Причини вибору та якість навчання

Практика та кар‘єра

Академічна мобільність