Спеціальність: Харчові технології
Місто: Херсон
Університет: Херсонський національний технічний університет (ХНТУ)
Факультет здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців у сфері підриємництва, торгівлі та біржової діяльності, технологій легкої промисловості, хімічних технологій та харчових технологій, які є успішними на вітчизняному та закордонному ринках праці. Міжнародні зв’язки здійснюються через виконання проектів у межах двосторонніх угод про науково-технічну співпрацю та участь у міжнародних конференціях, виставках, наукових програмах.
Факультет | Технології продуктів бродіння і виноробства |
Наявність предметів вільного вибору | ✓ |
Кількість таких предметів | По-різному |
Спосіб обрання |
Наявність програм міжнародного обміну | ✓ |
Доступні можливості | Переглянути можливості |
Скільки разів студенти/ки мають пройти практику? | 4 |
На якому курсі? | 2,3,4 |
Як довго вона має бути? | Ознайомлююча - 2 тижні, виробнича - 4-6 тижнів, переддипломна - 2 тижні |
Кількість викладачів/ок-практиків на кафедрі | Більшість |
Загальна кількість викладачів/ок | 8 |
Здобувши освіту, вас чекає робота переважно за комп’ютером у будь-якій компанії, незалежно від типу та сфери діяльності. Наприклад, у фін-та держустановах. До того ж, існує сектор працевлаштування КНУ імені Т. Шевченка, де публікують цікаві вакансії та стажування. Серед позитивних відгуків студентів/ок про спеціальність “Маркетинг” у цьому університеті вирішення реальних кейсів, проведення екскурсій до компаній, інтересніта корисні лекції.Проте, є і негативні,з якими можна ознайомитис ь трохи нижче.