Харчові технології

Спеціальність: Харчові технології

Місто: Київ

Університет: Національний університет харчових технологій (НУХТ)

Короткий огляд


Бакалаврська програма підготовки за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» спрямована на випуск бакалавра, який володітиме базовими фундаментальними та професійно-орієнтованими знаннями з харчових технологій. При цьому врахована унікальність організації освітнього процесу, притаманна нашому Університету, а саме багаторічний досвід підготовки фахівців для усіх галузей харчової промисловості, чим не може похвалитися жоден заклад відповідного профілю.

Загальна Інформація

ФакультетХарчові технології та інженерія

Предмети вільного вибору

Наявність предметів вільного вибору
Кількість таких предметів13
Спосіб обранняІндивідуально

Міжнародний обмін

Наявність програм міжнародного обміну
Доступні можливостіПереглянути можливості

Практика

Скільки разів студенти/ки мають пройти практику?4
На якому курсі?2,3,4
Як довго вона має бути?5 тижнів

Викладачі

Кількість викладачів/ок-практиків на кафедріN/A
Загальна кількість викладачів/окБільшість

Причини вибору та якість навчання

Практика та кар‘єра

Академічна мобільність