Спеціальність: Харчові технології
Місто: Київ
Університет: Національний університет харчових технологій (НУХТ)
Бакалаврська програма підготовки за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» спрямована на випуск бакалавра, який володітиме базовими фундаментальними та професійно-орієнтованими знаннями з харчових технологій. При цьому врахована унікальність організації освітнього процесу, притаманна нашому Університету, а саме багаторічний досвід підготовки фахівців для усіх галузей харчової промисловості, чим не може похвалитися жоден заклад відповідного профілю.
Факультет | Харчові технології та інженерія |
Наявність предметів вільного вибору | ✓ |
Кількість таких предметів | 13 |
Спосіб обрання | Індивідуально |
Наявність програм міжнародного обміну | ✓ |
Доступні можливості | Переглянути можливості |
Скільки разів студенти/ки мають пройти практику? | 4 |
На якому курсі? | 2,3,4 |
Як довго вона має бути? | 5 тижнів |
Кількість викладачів/ок-практиків на кафедрі | N/A |
Загальна кількість викладачів/ок | Більшість |
Здобувши освіту, вас чекає робота переважно за комп’ютером у будь-якій компанії, незалежно від типу та сфери діяльності. Наприклад, у фін-та держ установах. До того ж, існує сектор працевлаштування КНУ імені Т. Шевченка, де публікують цікаві вакансії та стажування. Серед позитивних відгуків студентів/ок про спеціальність “Маркетинг” у цьому університеті вирішення реальних кейсів, проведення екскурсій до компаній, інтересніта корисні лекції.Проте, є і негативні,з якими можна ознайомитись трохи нижче.