Хімічні технології та інженерія

Спеціальність: Хімічні технології та інженерія

Місто: Київ

Університет: Національний університет харчових технологій (НУХТ)

Короткий огляд


Велика увага випускової кафедри (кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів) приділяється формуванню циклу дисциплін професійної та практичної підготовки, які є основою фахових знань та вмінь, необхідних випускникам для успішної роботи на сучасному підприємстві. Ґрунтовна хімічна підготовка відрізняє наших випускників серед інших студентів в нашому університеті. Кафедра постійно працює над вдосконаленням лабораторної бази (оснащенням лабораторій, постійним оновленням лабораторного практикуму), пошуком перспективних баз практик студентів. Хімічні лабораторії мають сучасний вигляд та обладнання.

Загальна Інформація

ФакультетХімічна технологія

Предмети вільного вибору

Наявність предметів вільного вибору
Кількість таких предметів4
Спосіб обранняІндивідуально

Міжнародний обмін

Наявність програм міжнародного обміну
Доступні можливостіПереглянути можливості

Практика

Скільки разів студенти/ки мають пройти практику?2
На якому курсі?4
Як довго вона має бути?Виробнича - 4 тижні, переддипломна - 2 тижні.

Викладачі

Кількість викладачів/ок-практиків на кафедріБільшість
Загальна кількість викладачів/ок16+

Причини вибору та якість навчання

Практика та кар‘єра

Академічна мобільність