Спеціальність: Хімічні технології та інженерія
Місто: Київ
Університет: Національний університет харчових технологій (НУХТ)
Велика увага випускової кафедри (кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів) приділяється формуванню циклу дисциплін професійної та практичної підготовки, які є основою фахових знань та вмінь, необхідних випускникам для успішної роботи на сучасному підприємстві. Ґрунтовна хімічна підготовка відрізняє наших випускників серед інших студентів в нашому університеті. Кафедра постійно працює над вдосконаленням лабораторної бази (оснащенням лабораторій, постійним оновленням лабораторного практ икуму), пошуком перспективних баз практик студентів. Хімічні лабораторії мають сучасний вигляд та обладнання.
Факультет | Хімічна технологія |
Наявність предметів вільного вибору | ✓ |
Кількість таких предметів | 4 |
Спосіб обрання | Індивідуально |
Наявність програм міжнародного обміну | ✓ |
Доступні можливості | Переглянути можливості |
Скільки разів студенти/ки мають пройти практику? | 2 |
На якому курсі? | 4 |
Як довго вона має бути? | Виробнича - 4 тижні, переддипломна - 2 тижні. |
Кількість викладачів/ок-практиків на кафедрі | Більшість |
Загальна кількість викладачів/ок | 16+ |
Здобувши освіту, вас чекає робота переважно за комп’ютером у будь-якій компанії, незалежно від типу та сфери діяльності. Наприклад, у фін-та держустановах. До того ж, існує сектор працевлаштування КНУ імені Т. Шевченка, де публікують цікаві вакансії та стажування. Серед позитивних відгуків студентів/ок про спеціальність “Маркетинг” у цьому університеті вирішення реальних кейсів, проведення екскурсій до компаній, інтересніта корисні лекції.Проте, є і негативні,з якими можна ознайомитись трохи нижче.