Спеціальність: Харчові технології
Місто: Київ
Університет: Національний університет харчових технологій (НУХТ)
На кафедрі експертизи харчових продуктів з 2013 року вперше серед вищих навчальних закладів України та ЄС здійснюється підготовка фахівців зі спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за освітнім рівнем «бакалавр», а з 2017 року – «магістр». Підготовку фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зосереджено на питаннях організації виробництва високоякісної та безпечної харчової продукції, визначення показників якості та безпеки сировини і готового продукту, характеристиці та виборі обладнання, використання якого забезпечує найвищу якість і безпеку харчової продукції, підтвердження відповідності продукту вимогам нормативної документації або виявлення порушень обліку сировини та матеріалів та у технологічному процесі тощо.
Факультет | Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
Наявність предметів вільного вибору | ✓ |
Кількість таких предметів | 15 |
Спосіб обрання | Індивідуально |
Наявність програм міжнародного обміну | ✓ |
Доступні можливості | Переглянути можливості |
Скільки разів студенти/ки мають пройти практику? | 4 |
На якому курсі? | 2,3,4 |
Як довго вона має бути? | 5 тижнів |
Кількість викладачів/ок-практиків на кафедрі | Більшість |
Загальна кількість викладачів/ок | N/A |
Здобувши освіту, вас чекає робота переважно за комп’ютером у будь-якій компанії, незалежно від типу та сфери діяльності. Наприклад, у фін-та держустановах. До того ж, існує сектор працевлаштування КНУ імені Т. Шевченка, де публікують цікаві вакансії та стажування. Серед позитивних відгуків студентів/ок про спеціальність “Маркетинг” у цьому університеті вирішення реальних кейсів, проведення екскурсій до компаній, інтересніта корисні лекції.Проте, є і негативні,з якими можна ознайомитись трохи нижче.