Харчові технології

Спеціальність: Харчові технології

Місто: Київ

Університет: Національний університет харчових технологій (НУХТ)

Короткий огляд


На кафедрі експертизи харчових продуктів з 2013 року вперше серед вищих навчальних закладів України та ЄС здійснюється підготовка фахівців зі спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за освітнім рівнем «бакалавр», а з 2017 року – «магістр». Підготовку фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зосереджено на питаннях організації виробництва високоякісної та безпечної харчової продукції, визначення показників якості та безпеки сировини і готового продукту, характеристиці та виборі обладнання, використання якого забезпечує найвищу якість і безпеку харчової продукції, підтвердження відповідності продукту вимогам нормативної документації або виявлення порушень обліку сировини та матеріалів та у технологічному процесі тощо.

Загальна Інформація

ФакультетТехнологічна експертиза та безпека харчової продукції

Предмети вільного вибору

Наявність предметів вільного вибору
Кількість таких предметів15
Спосіб обранняІндивідуально

Міжнародний обмін

Наявність програм міжнародного обміну
Доступні можливостіПереглянути можливості

Практика

Скільки разів студенти/ки мають пройти практику?4
На якому курсі?2,3,4
Як довго вона має бути?5 тижнів

Викладачі

Кількість викладачів/ок-практиків на кафедріБільшість
Загальна кількість викладачів/окN/A

Причини вибору та якість навчання

Практика та кар‘єра

Академічна мобільність